Волоконно-оптичний кабель

У новому гнучкому волоконно-оптичному кабелі ТМ NG Optics використовується найтонше високоякісне скловолокно діаметром від 1 до 10 мкм. і типом волокна G652 / G657. Завдяки цьому промінь повністю відбивається і поширюється по хвилеводу.
У нашому новому оптичному кабелі використана якісна зовнішня негорюча оплетка з низьким дімовиделеніем і без змісту галогенів. Вона служить захистом внутрішньої конструкції кабелю від механічних пошкоджень, хімічних впливів і вологи. З метою підвищення запасу розтягування волоконно-оптичного кабелю ТМ NG Optics в його конструкції обов'язково передбачені кевларові, сталеві або скловолоконні силові елементи.
Волоконно-оптичний кабель ТМ NG Optics від групи компаній NG Group, в залежності від галузі використання і місця укладання, може мати істотні відмінності. Наш асортимент складається з кабелів для внутрішньої і зовнішньої прокладки, круглої і пласкої форми.
Різновиди оптичних кабелів ТМ NG Optics призначені для прокладання в каналізаціях, землі і колодязях, для підвішування і експлуатації на опорах повітряних ліній зв'язку та ліній електропередач, для підвішування між спорудами, укладання по зовнішньому фасаду будівель, для прокладання в кабельних лотках і кабельних каналах, для формування горизонтальних і вертикальних магістралей і абонентських підключень.
Слід зазначити що в арсеналі ТМ NG Optics всі волоконно-оптичні кабелі виготовлені без використання вторинної сировини, з високоякісних матеріалів, вони зручні в роботі, легко монтуються, володіють підвищеною гнучкістю і міцністю.
На сьогодні оптоволоконний кабель є унікальною, незамінною та популярною основою сучасних телекомунікаційних оптичних мережах.

оптичні модулі

Нові оптичні модулі від групи компаній NGGroup призначені для стабільної роботи в умовах високошвидкісного обміну даними. Нові модулі були успішно протестовані на сумісність з різними типами обладнання і показали високу стабільність та сумісність з усіма брендами телекомунікаційних мереж України.
При роботі з великими потоками інтернет-трафіку і необхідністю швидкого і якісного перетворення електричного сигналу в оптичний сигнал, незамінними помічниками стануть SFP модулі від NGGroup. Наші модулі ТМ NGOptics ідеально підійдуть для з'єднання маршрутизаторів, комутаторів та іншого мережевого обладнання на різні відстані до 160 км.
Нові сучасні модулі ТМ NGOptics зроблені з матеріалів виключно високої якості з застосуванням новітніших технологій у виробництві. Ми подбали про те, щоб наші модулі були універсальними та могли з легкістю працювати у будь-яких мультибрендових мережах, гарантуючи вам стабільність роботи, навіть у складних температурних умовах!
Особливості оптичних модулів ТМ NGOptics:
  • форм-фактор (типорозмір) - SFP, SFP +, XFP;
  • тип роз'єму - LC, SC.
  • довжина хвилі - від 850 до 1610 нм.
  • технологія ущільнення по довжині хвилі - WDM, CWDM, DWDM.
  • передача даних до 10 Гб/с.

медіаконвертери

Некеровані 100-мегабітні та гігабітні медіаконвертери NG OPTICS - це економічне рішення для конвертації транспортного середовища між оптоволокном та провідним Ethernet. Для оптоволоконного кабелю пристрій оснащений роз'ємом SC, а з боку кабелю вита пара - роз'ємом RJ45. Максимальна довжина кабелю оптоволоконного з'єднання - 25 та 20 км відповідно.
Особливості:
  • Виготовлені відповідно до стандартів.
  • Підтримують оперативну заміну і настінну установку.
  • Стабільне, безвідмовне функціонування протягом не менше 50000 годин.
  • Автоматичне визначення MDI / MDI-X.
  • Автоматичне узгодження.
  • Підтримує управління потоком даних.

Твінаксіальні кабелі

Кабелі прямого з'єднання призначені для організації зв'язків між обладнанням як всередині однієї серверної стійки, так і між сусідніми.
Кабель з формфактором SFP+ підтримує швидкість передачі даних 10 Гбіт/с. Кабель з формфактором QSFP підтримує швидкість передачі даних 40 Гбіт/с.
Кабелі відповідають технічним умовам MSA.

оптичні дільники

Оптичні дільники є одними з основних пасивних компонентів PON, надаючи можливість поділу оптичного сигналу. Вони дозволяють потужність вхідного оптичного сигналу рівномірно розгалужувати на виході на n-ну кількість вихідних волокон. Їх можна використовувати не тільки для передачі даних при побудові мереж за технологією PON, але і для моніторингу параметрів оптичних сигналів, спільно з вимірювальним обладнанням.
В наявності ABS, DIN, FBT та PLC дільники.

мультиплексори

Оптичний мультиплексор/демультиплексор призначений для поєднання/розділення оптичних сигналів різної довжини хвиль.
В наявності пристрої для CWDM та DWDM мереж.
У мультиплексорах/демультиплексорах застосовується технологія тонкоплівкового покриття і особлива конструкція корпусу з безфлюсовою металізацією оптичної мікрозборки. Це забезпечує низькі втрати, високу розв'язку між каналами, широку смугу прозорості, низьку температурну залежність та оптичний тракт без епоксидної смоли.

патчкорди та пігтейли

Оптичні патч-корди - це оконеченний з обох сторін відрізок волоконно-оптичного кабелю з коннекторами певного типу. Вони використовуються для з'єднання телекомунікаційного обладнання з крос-панелями та кросирування окремих волокон між собою.
Оптичні пігтейли використовуються для оконечування волоконно-оптичних кабелів. Пігтейл тільки з одного боку має оптичний конектор певного типу. З'єднання з волоконно-оптичним кабелем здійснюється шляхом зварювання або за допомогою механічного з'єднувача.
Оболонка пігтейлів та патч-кордів виготовлена з ПВХ / МДНГ (малодимние з нульовим вмістом галогенів).

бокси та муфти

Оптичні муфти призначені для захисту з'єднання волокон від зовнішніх чинників: механічних пошкоджень, попадання вологи, температурних змін та ін. За допомогою кабельних муфт також можна реалізовувати розгалуження кабельних ліній.
Оптичні муфти відрізняються за кількістю і діаметром кабельних вводів та способом їх герметизації. Вони також характеризуються своєю ємністю, тобто максимальною кількістю зварних з'єднань, що розміщуються в касетах.
Наша компанія також пропонує великий вибір оптичних боксів абонентського призначення для установки всередині приміщень при кінцевому підключенні абонентських відводів і комутації оптичних волокон для мереж FTTH. Також ми пропонуємо широкий асортимент PON-боксів для установки зовні/всередині будівель при використанні в якості розподільного вузла пасивних оптичних мереж.

АДРЕСИ

Заходьте до нас